โรงแรมอยู่ตรงข้ามกับแหล่งชอปปิ้งชินไซบาชิ ผมพักห้องแบบเรียวกัง ซึ่งขนาดห้องใหญ่พอสมควร ภายใน รร มี อ่างน้ำร้อนให้แช่ได้ฟรี ร้านสะดวกซื้ออยู่ใกล้ๆ กับ โรงแรมที่พัก สามารถเดินทางจากสถานีรถไฟใต้ดินได้สะดวกเพิ่มเติม
ย่อThank you very much for choosing to stay at Yamatoya Honten for your trip.
We are pleased to learn our hotel location enabled you to enjoy what this exciting area offers easily.We look forward to seeing you back again when you come to OSAKA!