“NICE DINNER”
รีวิวของ SEEN Restaurant & Bar Bangkok

SEEN Restaurant & Bar Bangkok
จองโต๊ะ
อา. 13/10
20:00
ได้รับการจัดอันดับ ที่9 จาก14,468 ร้านอาหาร ใน กรุงเทพมหานคร (กทม.)
ระดับราคา: ฿190 - ฿2,500
ย่าน: แขวง สำเหร่
ย่าน: แขวง สำเหร่
รีวิว 12 พฤษภาคม ค.ศ. 2022

ประทับใจมากครับ อาหารอร่อย บรรยากาศดี เครี่องดื่มดี บริการดีมากครับ ทุกคนประทัยใจครับ ทุกคนอยากกลับไปอีกครับ

วันที่ใช้บริการ: พฤษภาคม ค.ศ. 2022
ขอบคุณ chalib20
Rassamee G ผู้จัดการทั่วไป ของ SEEN Restaurant & Bar Bangkok เป็นผู้เขียนตอบรีวิวนี้ตอบกลับเมื่อ 13 พฤษภาคม ค.ศ. 2022

Dear Khun chalib20,

Thank you so much for giving us a perfect rating and sharing your value feedback.

I believe service standard and to motivate the team bring you even better experience in your next visit. Your kind word above has been well noted and will certainly be delivered to our team.

Best regard,

รีวิว 5 พฤษภาคม ค.ศ. 2022

อาหารอร่อยมาก โดยเฉพาะเนื้อเเกะ เครื่องดื่มอร่อย พนักงานบริการดีมากค่ะ โดยเฉพาะน้องโรเจอร์ บรรยากาศเต็ม 10 เรยค่ะ

ขอบคุณ Chan_siti
Rassamee G ผู้จัดการทั่วไป ของ SEEN Restaurant & Bar Bangkok เป็นผู้เขียนตอบรีวิวนี้ตอบกลับเมื่อ 6 พฤษภาคม ค.ศ. 2022

Dear Khun Chan_siti,

How wonderful it is to know that you have had a remarkable experience at our restaurant. We truly appreciate your feedback especially kind words to Khun Roger, as it would definitely inspire our team to maintain the highest service standard for your next visit. It was a real pleasure for our team to have taken care of you.

Best Regards,

รีวิว 2 เมษายน ค.ศ. 2022

Food and wine very good
มีพนักงานแนะนำไวน์ให้ การบริหารดีมาก พนักงานเฟรนลี่ รีเควสอะไรหาให้ได้ทุกอย่าง

วันที่ใช้บริการ: เมษายน ค.ศ. 2022
ขอบคุณ icewiz168
Rassamee G ผู้จัดการทั่วไป ของ SEEN Restaurant & Bar Bangkok เป็นผู้เขียนตอบรีวิวนี้ตอบกลับเมื่อ 3 พฤษภาคม ค.ศ. 2022

Dear Khun icewizs,

Thank you for taking the time to share your review on TripAdvisor.

We are glad you enjoyed your experience, and we look forward to welcoming you back again, sometime soon.

Best Regards,

รีวิว 1 เมษายน ค.ศ. 2022

อาหารอร่อยทุกเมนู cocktail ละมุน เพลงสนุก พนักงานบริการดี โดยรวมดีมาก น่าช่วยเพื่อนๆ มานั่งชิลๆ กันบ่อยๆ น้องเกมส์แนะนำ

ขอบคุณ Ticker_KK

Dear Khun Ticker_KK,

We read with pleasure that you left with great impression on our food and beverage quality.

Thank you for giving us a chance be part of your meal and sharing your comments about your recent dining with us, as it would truly strive us to continue improving the service even better.

Best regards,

รีวิว 28 มีนาคม ค.ศ. 2022

บรรยากาศดีมากกกก วิวสวย มุมถ่ายรูปเยอะสุด อาหารอร่อยค่ะ นั่งชิวๆได้ยาวๆ พนักงานชื่อเกมส์บริการดีมากค่ะ

วันที่ใช้บริการ: มีนาคม ค.ศ. 2022
ขอบคุณ tetawan

นักท่องเที่ยวที่ดู SEEN Restaurant & Bar Bangkok ยังดู

เคยไป SEEN Restaurant & Bar Bangkok แล้วหรือยัง? แบ่งปันประสบการณ์ของคุณ