มี 3 คน กำลังดูโรงแรมนี้
Priceline
Expedia.com
Agoda.comUS$32
Prestigia.comUS$40
รีวิวเมื่อ 19 ธันวาคม ค.ศ. 2019 ผ่านมือถือ

มาเที่ยวค่ะและมีคนแนะนำโรงแรมนี้มารู้สึกดีมากค่ะที่ตัดสินใจมาพักโรงแรมนี้พนักงานตอนรับบริการดีแนะนำทุกอย่างเลยค่ะพูดจาไพเราะ ห้องพักก็ดีมากๆไม่ผิดหวังเลยค่ะที่ตัดสินใจพักที่นี่ดีมากๆเลยค่ะ ไว้โอกาสหน้าคงกลับไปพักอีก

2  ขอบคุณ pploy01
BKKPALACE Manager ของ Bangkok Palace Hotel เป็นผู้เขียนตอบรีวิวนี้ตอบกลับเมื่อ 26 ธันวาคม ค.ศ. 2019

Dear Khun pploy01

Thank you for choosing us and your time to share your experience on TripAdvisor.
We are pleased lean that we met our high expectations and appreciate your kind recommendations for future arrival guests.
We will look forward to your early return to serve you.

Hotel Manager

รีวิวเมื่อ 15 ธันวาคม ค.ศ. 2019 ผ่านมือถือ

มาประชุมสัมมนาครับ ขอบคุณที่อำนวยความสะดวกครับ เดินทางมาไกลจาก จ.เลย สุดหนาวในสยาม ประชุม 16 ธันวาคม 2562 ครับ ที่ โรงแรมอิสติน มักกะสัน กทม. ตอนนี้ รอห้องครับ เช้านี้ จั๊กสิเฮ็ดหยัง ทราบว่าม่องนี้ ได้แล้ว 1022 ครับ

2  ขอบคุณ Wtloei
BKKPALACE Manager ของ Bangkok Palace Hotel เป็นผู้เขียนตอบรีวิวนี้ตอบกลับเมื่อ 15 ธันวาคม ค.ศ. 2019

Dear Khun Wtloei

Thank you for taking your valuable time to post your review on TripAdvisor.
We welcome your visit to us and hope that your stay with us was pleasant one.
It is our pleasure to serve you and hope to welcome you back to us for business or pleasure
in near future.

Hotel Manager

มากรุงเทพฯ มาพักที่โรงแรมแห่งนี้ในครั้งแรกห้องพัก1022 วิวสวย ติดกับสระว่ายน้ำ
พนักงานบริการดีเป็นกันเอง ให้บริการดีมากประทับใจมาก โรงแรมน่าพักอาศัยบรรยากาศดี
ใกล้แหล่งช็อปปิ้ง แหล่งเที่ยวมากมาย มา กทม. แนะนำโรงแรมแห่งนี้ครับ

2  ขอบคุณ pratuanloei

Dear Khun pratuanloei

Thank you for trying the Bangkok Palace Hotel and for your review posted on TripAdvisor.
It is our pleasure to read your positive feedback and glad that you had enjoyable stay with us.
We agree that we located at convenient location for shopping and dine around.
It will be our pleasure to welcoming you back to us for another enjoyable stay.

Hotel Manager

รีวิวเมื่อ 12 ธันวาคม ค.ศ. 2019 ผ่านมือถือ

พักที่โรงแรมนี้ 2คืนและก็ได้เห็นความเป็นมิตรของพนักงานและอื่นๆอีกมากมายโดยเฉพาะstaff receptionผู้ซึ่งให้ความช่วยเหลือดีสำหรับเรา และนำแนะสอบถามได้อย่างรวดเร็ว

โรงแรมจัดให้บริการห้องพักสะอาดดี

วิวจากสระว่ายน้ำสวยและฟิตเนสเซ็นเตอร์เป็นสิ่งที่ดี อยู่ที่ชั้น3 ห้องของเราสามารถมองลงมาจากด้านบนจะเห็นวิวของสระสวยงาม คือดีมากกับการเข้าพัก

2  ขอบคุณ Quest41726227121

Dear Khun Quest41726227121

Thank you for your stay with us and for your review posted on TripAdvisor.
We are pleased to read that we met your expectations and you had pleasant stay with us.
It is our pleasure to receive any compliments especially for our helpful and friendly staffs.
We look forward to welcoming you back to us for another enjoyable stay.

Hotel Manager

รีวิวเมื่อ 11 ธันวาคม ค.ศ. 2019 ผ่านมือถือ

โรงแรงลานจอดรถกว้างขวางมากใต้ทางด่วนและสามารถเดินต่อไปแอร์พอร์ตลิงค์ สะดวกมาก ตรงข้ามก็เป็นสถานีรถไฟ
ห้องออกกำลังกายมีอุปกรณ์ที่ดี มีstaffคอยดูแลตลอด
สระว่ายน้ำสะอาดและวิวสวยงาม
อาหารเช้าที่โรงแรม มีให้เลือกหลากหลาย
ห้องพักสะอาดและมีพื้นที่กว้าง ทำให้รู้สึกได้พักผ่อนอย่างสบายและไม่อึดอัด และพนักงานก็ดูแลดีเป็นมิตรดี

2  ขอบคุณ Fearless57119419250

Dear Khun Fearless57119419250

What a delight to receive such positive comments and we delighted that your stay with us was pleasant one.
We appreciate your detailed feedback which our future guests can benefits of it.
This hotel is ideally located for those guest arrived by car for meeting or shopping, easy access for
or from express way and have over 200 car park space.
All of staffs will look forward to serve you again on your next to visit to Bangkok.