“ประสบการณ์ มานั่งดื่ม”
รีวิวของ เอ็กซิส & สปิน

เอ็กซิส & สปิน
ได้รับการจัดอันดับ ที่120 จาก14,402 ร้านอาหาร ใน กรุงเทพมหานคร (กทม.)
ระดับราคา: ฿35 - ฿2,000
ประเภทอาหาร: อิตาลี, นานาชาติ
รายละเอียดร้านอาหารเพิ่มเติม
เหมาะสำหรับ: บาร์
ทางเลือกห้องอาหาร: อาหารค่ำ, ช่วงดึก, การจอง
ย่าน: อโศก
รีวิว 5 สัปดาห์ที่แล้ว

บรรยากาศดี เหมาะสำหรับคนที่หาที่ดื่มชิลๆตอนกลางคืน บริการก็น่ารัก อัธยาศัยดี เป็นกันเองสุดๆ ทั้งพี่pear,Abby และพี่Hengบาร์เทนเดอร์ทีีทำให้เราเลือกที่นี้เป็นร้านประจำ แนะนำให้ลองมานั่งดูสักครั้ง

วันที่ใช้บริการ: กรกฎาคม ค.ศ. 2024
    • บรรยากาศ
    • รสชาติอาหาร
ขอบคุณ Culture43538683719
TheContinentHotel Continent Other ของ เอ็กซิส & สปิน เป็นผู้เขียนตอบรีวิวนี้ตอบกลับเมื่อ 4 สัปดาห์ที่แล้ว

Dear Culture43538683719,
We're ecstatic to know that you had a great time at our restaurant! Your feedback inspires us to continually improve, and we eagerly await the opportunity to serve you again.We will definitely share your review to our Team พี่pear,Abby และพี่Heng to keep encouraging them.We will launched a new menu in Bangkok Heightz Rooftop of month waiting you to come to taste our new episode culinary invented and crafted by our talented chef. Best regards Chart Nonthichan Food & Beverage Manager

รีวิว 5 สัปดาห์ที่แล้ว

ที่นี้เหมาะกับเราทั้งมูดทั้งโทรบริการดีเเบบนี้มาทุกวันก็ไม่เสียดายยิ้งพนักงานดีเเบบสุดๆ คุณPear,Abby,Heng บริการเเบบนี้เว้อเป็นกันเองสุดๆจากใจคนทำงานบริการเต็ม100ให้มากกว่า100แน่นอน

ขอบคุณ อัษฎา จ

Dear Y8269QR_,
Your positive review made our day! We appreciate your support and are committed to maintaining the high standards that led to your enjoyable visit.We will definitely share your review to our Team Pear,Abby,Heng to keep encouraging them.We will launched a new menu in Bangkok Heightz Rooftop of month waiting you to come to taste our new episode culinary invented and crafted by our talented chef. Best regards Chart Nonthichan Food & Beverage Manager

รีวิว 22 กรกฎาคม ค.ศ. 2024

ประทับใจมากๆค่ะ มากับแฟนวันครบรอบ บรรยากาศดี โรแมนติกสุดๆ อาหารอร่อย แต่งจานมาน่ารับประทานมาก น้องAbby กับน้อง Pear บริการดีมาก น่ารัก น้องมาถ่ายรูปให้ด้วย ประทับใจค่ะ

ขอบคุณ Ratchanikorn H
TheContinentHotel Continent Other ของ เอ็กซิส & สปิน เป็นผู้เขียนตอบรีวิวนี้ตอบกลับเมื่อ 25 กรกฎาคม ค.ศ. 2024

Dear ratchanik0rnh,
Your positive review made our day! We appreciate your support and are committed to maintaining the high standards that led to your enjoyable visit.We will definitely share your review to our Team Abby Pear to keep encouraging them.We will launched a new menu in Bangkok Heightz Rooftop of month waiting you to come to taste our new episode culinary invented and crafted by our talented chef. Best regards Chart Nonthichan Food & Beverage Manager

รีวิว 20 กรกฎาคม ค.ศ. 2024

บรรยากาศและวิวดีมาก คุณแพร คุณเมย์ และคุณพีบริการดีมากค่ะ อาหารรสชาติดี เสียดายมาในวันที่งดจำหน่ายเครื่องดื่มแอลกอฮอล์

ขอบคุณ นภัสณันทน์ ส
TheContinentHotel Continent Other ของ เอ็กซิส & สปิน เป็นผู้เขียนตอบรีวิวนี้ตอบกลับเมื่อ 22 กรกฎาคม ค.ศ. 2024

Dear N8071BT_,
We're ecstatic to know that you had a great time at our restaurant! Your feedback inspires us to continually improve, and we eagerly await the opportunity to serve you again.We will definitely share your review to our Team คุณแพร คุณเมย์ และคุณพี to keep encouraging them.We will launched a new menu in Bangkok Heightz Rooftop of month waiting you to come to taste our new episode culinary invented and crafted by our talented chef. Best regards Chart Nonthichan Food & Beverage Manager

รีวิว 18 กรกฎาคม ค.ศ. 2024

บรรยากาศดีมากค่ะ มาฉลองวันเกิดคนเดียวก็ได้ค่ะ มีพี่ๆถ่ายรูปให้สวยมากๆ บริการดีมาก คนไม่เยอะเกินไปไม่วุ่นวายค่ะ

ขอบคุณ looknam a

Dear 100knama,
We're ecstatic to know that you had a great time at our restaurant! Your feedback inspires us to continually improve, and we eagerly await the opportunity to serve you again.We will definitely share your review to our Team to keep encouraging them.We will launched a new menu in Bangkok Heightz Rooftop of month waiting you to come to taste our new episode culinary invented and crafted by our talented chef. Best regards Chart Nonthichan Food & Beverage Manager

นักท่องเที่ยวที่ดู เอ็กซิส & สปิน ยังดู

เคยไป เอ็กซิส & สปิน แล้วหรือยัง? แบ่งปันประสบการณ์ของคุณ